Zorg voor iedereen.

Als zorgverzekeraar wil je natuurlijk graag dat indicatiestellingen en zorgvragen van een verzekerde snel wordt opgelost. Helemaal als de verzekerde het zelf niet voor elkaar krijgt om geschikte zorg te regelen. Met een scala aan goede zorgverleners bieden wij versterking.

Laten we samen de zorg nóg beter maken.

Met TallKing Connect vind en plan je zorgverleners die je nodig hebt. Betaalbaarder, sneller en slimmer dan je gewend bent.


0

minuten tot jouw zorgvraag via ons platform is opgelost.

0 %

is de stijging van het aantal zzp'ers in de zorg in de afgelopen 15 jaar.

0 %

van de gevraagde diensten worden ingevuld.

Zo werkt het.

Zorgverzekeraars kunnen direct op ons platform indicatiestellingen en zorgvragen plaatsen. Het platform gaat op zoek naar de beste match en stuurt berichten uit naar beschikbare zorgverleners. Zij kunnen vervolgens op de indicatiestelling en zorgvraag reageren en de zorg verlenen.

De voordelen.

 • 1

  1. Sneller

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo snel kan het zijn. Hiermee maken we een einde aan de tijdrovende belletjes.

 • 2

  2. Betaalbaarder

  Zoeken en boeken via een slim platform zonder dure tussenpersonen en kleine letters. Je betaalt alleen het uurtarief van de zorgverlener + een vast bedrag per maand.

 • 3

  3. Alles in één

  Eén handige, online omgeving waar je alles mee doet. Zorgconsulenten hebben één plek waar ze het aanbod zorgaanbieders kunnen vinden en diensten kunnen uitzetten.