Alleen opschalen wanneer jij wilt.

Het kan. Met TallKing Connect vind je kwalitatief goede zorgverleners op het moment dat voor de zorgorganisatie nodig is. De slimme app vindt medewerkers die op basis van hun beschikbaarheid matchen met de zorgvraag. Zo schaal je binnen no-time op wanneer jullie rooster hierom vraagt.

Laten we samen de zorg nóg beter maken.

Met TallKing Connect vind en plan je zorgverleners die je nodig hebt. Betaalbaarder, sneller en slimmer dan je gewend bent.

0

stappen zitten er in ons screeningsproces voor zorgverleners.

0 %

van alle diensten op ons platform worden ingevuld.

0

minuten tot jouw dienst via ons platform is opgelost.

De voordelen.

 • 1

  1. Betaalbaarder

  Zoeken en boeken zonder dure tussenpersonen en kleine letters. Je betaalt alleen het uurtarief van de zorgverlener + een vast bedrag per maand.

 • 2

  2. Sneller

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo snel kan het zijn. Binnen anderhalf uur is je dienst ingevuld. Heb je iemand voor morgen nodig? Ook dat kan via ons platform.

 • 3

  3. Eenvoudiger

  Eén handige, online omgeving waar je alles mee doet. Van het plannen tot contact met de zelfstandig zorgverlener en het afhandelen van facturen.

Zo werkt het.

Een grote uitdaging: het vinden van voldoende beschikbare zorgverleners. Met TallKing Connect zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

Inloggen, zoeken en boeken. Zo simpel is het.