Een platform als oplossing voor de zorg.​

Met ons boekingsplatform TallKing Connect combineren we de menselijkheid van de zorg met de digitale mogelijkheden van nu. Zo vinden zorgorganisaties de zorgverleners die ze nodig hebben, betaalbaarder, slimmer en sneller dan ze gewend zijn. En vinden zorgverleners de diensten die ze willen werken, in meer vrijheid en onder eigen voorwaarden.

Zo werkt het.

Een grote uitdaging: het vinden van voldoende beschikbare zorgverleners. Met TallKing Connect zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

En voor zorgverleners geldt, werken waar en wanneer je wilt, en wat je betaald krijgt. Je diensten, facturen en administratie regel je met een supersimpele app.

Inloggen, zoeken en boeken. Waar wacht je nog op?

Ongeëvenaarde techniek met Microsoft.

Zonder al te technisch te worden: we hebben een dijk van een motor in het platform gestopt. Voor de tech geek die daar toch iets meer over wil weten: daarmee bedoelen we: technologie van Microsoft Azure, gebouwd op het .NET framework, met de nieuwste code als het gaat om relationele databases in SQL, cloud services en authentication, en een React-gebaseerde frontend. We zijn dan ook trots partner van het Microsoft Cloud Program. En natuurlijk hebben we de juiste specifieke toelatingen en certificeringen voor de zorgsector.