TallKing Connect, het boekingsplatform voor de zorg

Gepubliceerd op
Leestijd 3 minuten

Na TallKing Results, TallKing Skills, TallKing Quarter én TallKing People is ook TallKing Connect een onderdeel van de TallKing familie. Door de inzet van technologie zetten wij een hele nieuwe stap in de voor ons al bekende zorgwereld. De technologie is afkomstig van Dytter, welke door de TallKing groep is overgenomen. Net als een deel van het team.

Jan Dijksman, TallKing Results: 'De overname van de Dytter techniek onderstreept onze toewijding aan het humaniseren van de zorg en het versnellen van zorgprocessen. We geloven sterk in het potentieel van een boekingsplatform om de manier waarop de zorg nu wordt gepland ingrijpend te veranderen. Dit is niet slechts een geloof, maar wat we bevestigd zien in de reacties van onze klanten.’

Met haar online boekingsplatform verbindt TallKing Connect zorgorganisaties en (zelfstandig) zorgverleners met elkaar. Met innovatieve software bieden we een platform voor de zorg aan waarop beide partijen elkaar gemakkelijk kunnen vinden en vraag en aanbod samenkomen. Het doel? Iedereen in staat te stellen, zelf online zorg te regelen. Gewoon via een simpele app.


Heb je vragen of wil je meer weten over wat we doen en wie we zijn? Wij helpen je graag.