Lees je mee?

TallKing Connect, het boekingsplatform voor de zorg

Na TallKing Results, TallKing Skills, TallKing Quarter én TallKing People is ook TallKing Connect een onderdeel van de TallKing familie. Door de inzet van technologie zetten wij een hele nieuwe stap in de voor ons al bekende zorgwereld.

Goede en gemotiveerde zzp’ers in huis halen: zo doe je dat.

Juist in deze tijd kunnen zzp'ers zich onderscheiden in zorgkwaliteit. Maar hoe weet je als zorgorganisatie of je kwaliteit in huis haalt?

Hoe een vastgeroeste manier van denken de zorg in de weg zit.

Hoe weinig waar is van berichten rondom de zorg, ontdek je tijdens een rondje door de kranten en platforms die over de zorg berichten. Ook waar het probleem wél ligt, valt te lezen in diezelfde berichten. André Piso deelt zijn bevindingen.

Dit zijn dé drie kansen voor de zorg in 2024.

André Piso ziet dat er nog zoveel kansen zijn in de zorg. Dit is onze nieuwjaarswens voor 2024, in drie kansen.

Zorg voor meer capaciteit en verminder je zorgkosten.

Het verdelen van het budget van zorgverzekeraars binnen zorgorganisaties is ieder jaar een uitdaging. Des te belangrijker om efficiënt met het geld om te gaan. Lees hier hoe wij daar uitkomst bij bieden.

Het is tijd de zorg los te breken uit het systeem waarin het gevangen zit.

Het enige wat nu van belang is, is dit: de zorg zit gevangen in zijn eigen systeem en zolang dat zo is, gaat er niks veranderen. Hoe dat zit? André Piso legt het uit.

Geen tekort aan personeel, maar aan technologie.

Geen tekort aan personeel, maar aan technologie. Een uitspraak die wij vaker doen. Maar waarom eigenlijk? We schreven het in onze nieuwste blog.

Dit is dé manier om jouw uurtarief te berekenen.

Bij TallKing Connect heb je als zorgverlener vrijheid in wanneer je werkt, waar je werkt en voor welk uurtarief. Het bepalen van zo’n uurtarief kan nog best lastig zijn.